مطالب مرتبط

مدیرعامل ایرید، گفت: تولید سوزن ریلی به‌عنوان محصول استراتژیک صنعت ریلی و...
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان ایرید در پیامی به‌مناسبت روز جهانی کار و کارگر،...
ویژه‌برنامه روز جهانی کار و کارگر در شرکت دانش‌بنیان گسترش صنایع ریلی...
در دیدار مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گسترش...

اهدای خون کارکنان گسترش صنایع ریلی؛ تجلی مسئولیت اجتماعی و همدلی ملی

کارکنان شرکت ایرید در رویدادی خیرخواهانه، اقدام به اهدای خون‌ کردند.

به‌گزارش روابط عمومی شرکت دانش‌بنیان گسترش صنایع ریلی ایران، در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و تقویت فرهنگ نوع‌دوستی، کارکنان شرکت دانش‌بنیان گسترش صنایع ریلی در رویدادی خیرخواهانه و داوطلبانه، اقدام به اهدای خون کردند.

این حرکت نمادی از تعهد پرسنل این شرکت به همبستگی ملی و کمک به هم‌وطنان نیازمند است.

محمد کلامی، مدیرعامل شرکت ایرید در حاشیه این مراسم با تأکید بر اهمیت اهدای خون در شرایط فعلی، بیان کرد: این اقدام صرفاً یک وظیفه انسانی نیست، بلکه تجلی روحیه همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کارکنان شرکت شرکت دانش‌بنیان گسترش صنایع ریلی ایران است.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه امروز، تقویت پیوندهای انسانی و مشارکت فعال در امور خیرخواهانه، یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار است.

به‌گزارش روابط‌عمومی ایرید، این رویکرد حمایتی و انسان‌دوستانه به صورت مستمر در دستور کار قرار خواهد داشت و برنامه‌های دیگری با هدف تداوم این تعهد اجتماعی در آینده نزدیک اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

این نوشته را به اشتراک بگذارید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *