- > اخبار و مقالات
- > رشد 40 درصدی تولید سوزن ریلی در کشور/ایرید پیشتاز دانشبنیان صنعت ریلی

مطالب مرتبط
رشد 40 درصدی تولید سوزن ریلی در کشور/ایرید پیشتاز دانشبنیان صنعت ریلی

مدیرعامل ایرید، گفت: تولید سوزن ریلی بهعنوان محصول استراتژیک صنعت ریلی و بومیسازیشده رشد ۴۰درصدی داشته است.
بهگزارش روابطعمومی، محمد کلامی، مدیرعامل شرکت دانشبنیان گسترش صنایع ریلی ایران (ایرید)، ضمن تشریح آخرین دستاوردهای این شرکت در توسعه زیرساختهای ریلی کشور، اظهار کرد: با تکیه بر توان داخلی و همت صنعتگران ایرید، موفق شدیم تولید سوزن کامل ریلی را که در زیرساختهای ریلی اعماز راهآهن جمهوری اسلامی ایران و مترو (قطارهای شهری) کاربرد دارد، نسبتبه سال گذشته به میزان 40 درصد افزایش دهیم.
وی، رویکرد این مجموعه را مقاومت اقتصادی و تکیه بر توانمندیهای بومی دانست و اظهار کرد: با توجه به شرایط کشور و تهاجمات همهجانبه آمریکایی صهیونیستی، ما عرصهٔ صنعت را خط مقدم خود در پاسداری از حوزهٔ ریلی میدانیم.
مدیرعامل ایرید، خاطرنشان کرد: تمام تلاش مجموعه ایرید بر این است که با ایستادگی محکم در سنگر تولید، ضمن تأمین نیازهای زیربنایی کشور، از سفره و معیشت صنعتگران و کارگران زحمتکش این بخش حفاظت کنیم.
کلامی، پیشرفتهای اخیر را حاصل تغییر نگرش در فرایندهای تولیدی برشمرد و خاطرنشان کرد: توسعهٔ رویکردهای فناورانه و دانشبنیان در صنعت ریلی یک الزام است. ما با ادغام دانش روز و تجربه صنعتی، به دنبال ارتقای کیفیت محصولات و قطع وابستگی در این حوزه استراتژیک هستیم.انتهای پیام/
انتهای پیام/



